HISTORIE

Velkommen til MrClassic – portalen med groomingprodukter og accessories til den kvalitetsbevidste og karismatiske mand.

Grooming er et koncept, der er kommet for at blive, og som dækker over en tendens, hvor den moderne mand i høj grad bruger sine naturlige træk såsom hår, skæg og hud til at skabe og udtrykke sit image. 

Hos MrClassic er grooming – og den maskulinitet, grooming repræsenterer – den afgørende faktor i vores tilgang.

Produkterne hos MrClassic er til manden, der er bevidst om, at et velplejet look skaber pondus og karakter. Ud over det er vores accessories til dig, der ønsker at kombinere det klassiske og tidsløse med et personligt og moderne twist. 

Alt, du finder hos os, er nøje udvalgt og testet på egen krop, for på den måde at kunne skabe en portal, hvor intet er overladt til tilfældighederne, men hvor vi tværtimod giver dig mulighed for at skabe rammen om din personlighed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Derfor finder du hos MrClassic eksklusive produkter til personlig pleje samt elegante accessories, der underbygger din personlige stil og giver dig et sofistikeret, maskulint udtryk.

Ønsker du hjælp til at finde de produkter, der matcher dine behov, er vi altid klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Mit navn er Rezgar Dashti, og jeg er manden bag MrClassic.

Jeg er uddannet frisør med over 12 års erfaring, og de sidste 6 år har jeg brugt på at specialisere mig inden for herrefrisurer, skæg og barbering og på at undervise andre i håndværket.

Min passion for groomingprodukter udsprang i høj grad af mit erhverv, og MrClassic-portalen er et resultat af mit ønske om at samle kvalitetsprodukter til hud-, hår og skægpleje samt accessories til den moderne gentleman ét sted.

 

For mig handler det ikke kun om at ride med på de nyeste trends, men om at mixe det klassiske og sofistikerede med det moderne for at opnå et gennemført, tidsløst og personligt udtryk – og ikke mindst finde den stil, der passer til den enkelte personlighed.

Ud over at drive MrClassic-shoppen tilbyder jeg herreklipning og klassisk barbering i Carl’s Barbershop på Østerbro med en back to basics-tankegang og en passion for at fremhæve den individuelle mands unikke træk og image ved hjælp af underspillede detaljer.

Følg med på min blog, hvor du får ekspertråd til blandt andet skægpleje og mange andre tips og gode råd.

BE CLASSIC!

MrClassic.dk
Rezgar Dashti
 

 

Sale

Unavailable

Sold Out