Kvalitets produkter • Hurtig levering • Fri fragt over 700 kr, - • 30 dags returret • Ingen gebyr eller andre overraskelser

Et velplejet skæg

velplejet skaeg-mrclassic.dk

For at holde et velplejet skæg, kræver det tid, anvendelse af rigtige produkter og udstyr. Skægget har brug for at blive vasket og plejet jævnligt. Her er det vigtigt at anvende produkter, som ikke udtørrer dit skæg og hud. 

Et skæg, der bare får lov til at gro, vil hurtigt komme til at se sjusket ud. Gør dig selv den tjeneste og hold skægget trimmet, rent og sund. Et velplejet skæg giver en vis selvsikkerhed og udstråling.


Step 1:
Lad skægget vokse til den ønskede længde. Brug derefter en trimmer (klippemaskine ) eller en saks til at klippe og forme skægget. Lad skægget følge din kæbelinje, klip kortest fra bakkenbarter og ned i skægget, hold hagen helt tæt mod brystet. På den måde undgår du at klippe for meget af, og kan nemmere lave en god form på skægget. 

Step: 2
Personligt synes jeg, at det er rart at have halsen fri for hår, da jeg går meget med skjorter og slips. Derfor er det en god idé at barber kanterne med en DE-safety razor, hvor du anvender en double edge blade på, som nemmere kan lave en skarp kant. Du kan vælge, at lave en skarp kant på kinderne, hvor du barberer til grænsen, eller lade det være naturligt.

Step: 3
Vask skægget jævnligt, da den har brug for fugt. Brug helst produkter, der er skræddersyede til formålet. Vi anbefaler, at du vasker skægget med Noberu skægshampoo og Noberu skægconditioner, som renser skægget og fugtiggør det, uden at efterlade det tørt. Anvend efterfølgende et rent håndklæde for at suge så meget vand ud af skægget som muligt.

Step: 4
En skægolie og skægbalm er uundværligt. Massér skægolien godt i skægget og gnid grundigt i huden, hvor olien sørger for, at dit skæg og huden får masser af næring og gode fedtstoffer. Anvend beardbalm, for at tilføje mere fugt til skægget, og form det i den ønskede resultat. 
Har du meget langt skæg, vil vi anbefale, at du kombinerer de to fantastiske produkter beardbalm og skægolien.

Step: 5
Undgå at overbørste dit skæg for meget, men en børste eller kam er et must for at frisere skægget på plads, og forme det.

Brug tid på dig selv og dit skæg, fordi du fortjener det.

Sale

Unavailable

Sold Out