Kvalitets produkter • Hurtig levering • Fri fragt over 700 kr, - • 30 dags returret • Ingen gebyr eller andre overraskelser

VEJEN TIL ET VELPLEJET SKÆG

For at holde et velplejet skæg, kræver det tid, anvendelse af rigtige produkter og udstyr. Skægget har brug for at blive vasket og plejet jævnligt, her er det vigtigt at anvende produkter som ikke udtør dit skæg og hud. 

Et skæg der får lov til at gro, vil hurtigt komme til at se sjusket ud. Gør dig selv den tjeneste og hold skægget trimmet, rent og sund. En velplejet skæg give en vis selvsikkerhed, udstråling og attraktivt over for det modsatte køn.


Step 1: 
lad skægget vokse til det ønskede længde, brug en trimmer (klippemaskine ) eller en saks til at klippe g forme skægget. Lad skægget følge din kæbelinje, klip kortest fra bakkenbarter og ned i skægget, hold hagen helt tæt mod brystet, på den måde undgår du st klippe for meget af, og kan nemmere lave en god form på skægget. 

Step: 2 
Personligt synes jeg det er rart at have halsen fri for hår da jeg går meget med skjorter og slips, barber kanterne med en De-safety razor, da du har en double edge blade på, og nemmere kan lave en skarp kant. Du kan vælge og lave et skarp kant på kinderne hvor du barberer til grænsen, eller lade det være naturligt.

Step: 3
Vask skægget jævnligt da den har brug for fugtighed, brug helst produkter der er skræddersyet til det formål, Vi anbefaler at vaske skægget med Noberu skæg shampoo og Noberu skæg conditioner som renser skægget, fugtgive og uden at efterladet det tørt. Anvend efterfølgende et rent håndklæde for at suge så meget vand ud af skægget. 

Step: 4
En skæg olie og skægbalm er uandværeligt, produkterne er fyldt med vitaminer og nærende olier. Masser skægolien godt i skægget og gnid grundigt i huden, olien sørge for dit skæg og hud får masser af næring. Anvend beardbalm for at opnå endnu mere fugtighed til skægget, og forme det i det ønskede resultat. 
Har du meget lagt skæg vil vi anbefale du kombinerer de 2 fantastiske produkter.

Step: 5 
Undgå at overbørste dit skæg for meget, men en børste eller kam er et must for at friserer skægget på plads, og forme det. 

Brug tid på dig selv og dit skæg, du fortjener det.

Nyere indlæg →

Sale

Unavailable

Sold Out