Kvalitets produkter • Hurtig levering • Fri fragt over 700 kr, - • 30 dags returret • Ingen gebyr eller andre overraskelser

5 step til en god barbering


Step 1: Forberedelse
 

For at opnå et godt resultat, er en god forberedelse et must. En af de vigtigste ingredienser til den perfekte barbering er varm vand, når håret absorberer varm vand for at blødgøre og skære nemt. Vi anbefaler derfor, at du barberer dig efter et brusebad. Et andet alternativ er, at du dypper et håndklæde i varm vand og sætte det på ansigtet i et kort øjeblik. Start med at vaske ansigtet med en facewash for at rense huden for urenheder. Med vask får du skægstubberne til at rejse sig for at få en tættere barbering. Brug en preshave produkt som, preshave olie, preshave cream eller gel for at give huden mere fugt og blødgøre skægget. Dette er især vigtigt, hvis du har følsom hud.
Se udvalg af preshave

Step 2: En god Barber produkt

Det er vigtigt at vælge den rigtige barberskum/sæbe og en god barberkost, for at få en fantastisk barbering. Når du anvender en barbersæbe og -kost, masserer du bedre sæben mellem hårene. Her rejser hårene sig, fugter skægget og fjerner dødelige hudceller, der ligger på huden. Brug lidt tid på at massere sæben godt på ansigtet. Med valg af barbersæbe og -kost, vil du ikke kun opnå en god barbering. Barberkosten skaber et godt og rigt skum fra små mængder af sæbe. Kvalitetsprodukter indeholder ofte Aloe vera, Vitamin e og andre ingredienser og giver næring til huden.
Se udvalg af kvalitets barbersæbe og 
cremer

Step 3: Det rigtige barbergrej

Selv den bedste barberskum vil ikke give dig en god barbering, hvis man bruger en sløv  barberkniv eller en dårlig DE-safety razor. Vi anbefaler derfor at slibe og rense din barberkniv jævnligt for at beskytte og holde kniven skarp. Du udskifter barberbladet på din DE-safety razor efter 1-5 gange - det varierer fra person til person, afhængig af skæg/hudtype og produktanvendelse. Hos MrClassic arbejder vi kun med kvalitetsmærker.
Se udvalg af vores barbersæt , barberkost og  skraber.

Step 4: Barbering

Husk at rense din skraber, inden brug, og skyl derefter godt med varm vand før barbering. Start med at barbere, med rolige bevægelser for at undgå hudirritation. Undgå at trykke skaberen for hårdt mod huden og helst ikke barbere de samme områder adskillige gange. MrClassic anbefaler, at du barberer dig med hårets groretning i første omgang. Tjek derefter på din hud, hvis du kan tåle det, kan du omhyggeligt starte med at barbere dig imod hårets groretning. Stop straks, hvis du bliver meget rød i ansigtet. Når du har barberet dig færdig, vask ansigtet grundigt med kold vand for at lukke porerne og tør det med et blødt håndklæde.
Se udvalg af tilbehør

Step 5: Efterbehandling

En andet vigtig del af barberingsprocesen er afslutning. Det er vigtigt at anvende en aftershave/cologne for at rense ansigtet samt en creme, der lindrer og beroliger huden. Afslut med talkum for at minimere risikoen for at få hudallergi, fjerner rødme og hudirritation.
For mænd med følsom hud, er det vigtigt at undgå produkter med alkohol, og for meget parfume.
Se udvalg af aftershave

GOD FORNØJELSE !
Be Classic

← Indsendt af {{forfatter}} på {{date}}

Sale

Unavailable

Sold Out